Almond Butter 350G Zobacz większe

OLIMP Almond Butter 350G

OL_118

Nowy

Almond Butter – najwyższej jakości masło migdałowe, wyłącznie z naturalnych składników. Doskonałe jako składnik słodkich i słonych dań!

Więcej szczegółów

100 Przedmioty

42,00 zł

Więcej informacji

Almond Butter – najwyższej jakości masło migdałowe, wyłącznie z naturalnych składników. Doskonałe jako składnik słodkich i słonych dań!

Almond Butter to produkt dla osób poszukujących doskonałego smaku migdałowego, w maśle zrobionym tylko z naturalnych, wysokiej jakości składników. 

Tym co cechuje nasze masło jest najwyższa jakość składników! 100% prażonych migdałów, żadnych zbędnych dodatków!

Polecamy go szczególnie osobom:
- chcącym uzupełnić dietę w białko roślinne (stanowiącego aż 22% naszego masła), szczególnie cenne dla sportowców i amatorów aktywnych fizycznie,
- poszukującym źródła węglowodanów w niskim indeksie glikemicznym,
- ograniczającym spożycie cukru i soli w codziennej diecie,
- chcącym przyspieszyć procesy metaboliczne.

Nasze masło migdałowe to:
- 100% prażonych migdałów,

- brak oleju palmowego
- brak dodatków soli i cukru
- tylko naturalne cukry
- bogate źródło witamin i składników mineralnych
- najwyższa jakość!

Szukasz innych smaków? Sprawdź:
Nasze masło orzechowe - Premium Peanut Butter Smooth 
Nasze masło z kawałkami orzechów - Premium Peanut Butter Crunchy 
Nasze masło z orzechów nerkowca - Cashew Butter 

Almond Butter – This is it!

Składniki: 100% prażone migdały.
Produkt może zawierać inne orzechy, orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne.
Warstwa oleju na powierzchni produktu jest zjawiskiem naturalnym dla masła migdałowego. Wymieszać przed spożyciem.
Masło migdałowe wytworzone z wysokiej jakości prażonych migdałów. Produkt w 100% naturalny, bez dodatku soli i cukru. Bez oleju palmowego. Zawiera naturalnie występujące cukry.

Informacja o wartości odżywczejna 100 g 
na porcję: 15 g - 1 łyżka stołowa
Wartość energetyczna
2500 kJ/ 597 kcal375 kJ/ 90 kcal
Tłuszcz
      w tym kwasy tłuszczowe nasycone
53 g
4,0 g
7,9 g
0,6 g
Węglowodany
     w tym cukry
7,5 g
4,9 g
1,1 g
0,7 g
Błonnik12 g1,8 g
Białko22 g3,3 g
Sól
0,01 g0,01 g

Masło migdałowe to dodatek, znakomicie komponujący się ze smakami ostrymi, słodkimi oraz słonymi. Najczęściej używane jest do kanapek, naleśników, wypieków, deserów oraz przygotowywania shake’ów.

Dawkowanie: Dowolne - uzależnione od konkretnego zapotrzebowania.

Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu opakowania najlepiej spożyć w ciągu 3 miesięcy

6 inne produkty z tej samej kategorii: